Бившият премиер Симеон Сакскобургготски заяви, че е нормално след избори да има

...
Бившият премиер Симеон Сакскобургготски заяви, че е нормално след избори да има
Коментари Харесай

Нормално е след избори да има правителство, смята Сакскобургготски |

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски съобщи, че е обикновено след избори да има държавно управление.

" Да се надяваме, както във всички други страни, всеки да постъпи малко, да погледнем на нещата по един прагматичен, реален метод и да бъде за положително на всички ", сподели той, представен от бТВ. Бившият министър председател беше на освещаването на дворцовия параклис във Врана през днешния ден.

Сакскобургготски посъветва днешните депутати да мислят за България на първо място.

Относно решението на Страсбург по делото, по което той осъди България поради противозаконен мораториум върху горите му някогашният министър председател съобщи, че изявленията по неговите дейности са неправилни, а пък ще се произнесе по правосъдното решение, като му пристигна времето.

" Едно нещо е да се пази човек, а друго е да съди България. Ако някой е дал живота си за България, мисля, че това съм аз. Да не бързат с сходни изявления. Като му пристигна времето ще се произнеса и за решението ", разяснява той.

Намирам, че е доста грозно след всичко, което изтърпях тези 12 години, от лишенията, които ми постановиха напълно незаслужено, да се приказват такива работи, съобщи още Сакскобургготски.

за нарушаване на правото на благосъстоятелност, поради наложения през 2009 година мораториум върху парцелите му. По делото в Страсбург е показана експертиза, съгласно която облагата, която царят и сестра му биха могли да получат от дърводобив за интервала от 18 декември 2009 година до 19 октомври 2018 година, би била 2 054 319 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР